Skitime

Ready for a unique experience?

Image Alt

Tours Search

Ieder jaar opnieuw trachten we kwalitatieve wintersportvakanties met service van topniveau aan te bieden, gecombineerd met een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en dit tegen eerlijke prijzen. Door ons te richten op families en vriendengroepen, bieden wij nog betere en persoonlijkere wintersportvakanties aan voor jou en je gezin.

Ben je op zoek naar een wintervakantie voor het gezin, of wil je genieten van een skiweek met je vrienden? Bij ons kan je alle bestemmingen en accommodaties individueel boeken. Jij vraagt, we make it happen. Naast deze familie- en vriendenvakanties, bieden wij ook exclusieve arrangementen aan die u kunt herkennen aan het ‘Special’-label.

De grootste wintersportregio van Oostenrijk. Deze reis geeft je toegang tot 5 skigebieden, goed voor maarliefst 760km aan pistes. Je verblijft vlakbij de Dachstein Gletsjer waardoor je iedere ochtend wakker wordt met een prachtig uitzicht. Verder is dit een sneeuwparadijs voor zowel de meest ervaren skiërs als beginners. Toch meer voor het feesten? Dan heb…

zie prijstabel
You don't have permission to register