Skitime

Ready for a unique experience?

Image Alt

Over ons

Skitime

Skitime is een wintersportorganisatie in België die reeds jarenlange ervaring heeft in het organiseren van wintersportvakanties. Met Skitime richten we ons enkel op u en uw gezin, vrienden, familie, shortski’s voor verenigingenen bedrijven. Ieder jaar opnieuw trachten we kwalitatieve wintersportvakanties met service van topniveau aan te bieden, gecombineerd met een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en dit tegen eerlijke prijzen. Door ons te richten op families en vriendengroepen, bieden wij nog betere en persoonlijkere wintersportvakanties aan voor u en uw gezin.

 

Bent u op zoek naar een wintervakantie voor het gezin, of wilt u genieten van een skiweek met uw vrienden? Bij ons kan u alle bestemmingen en accommodaties individueel boeken. U vraagt, we make it happen. Naast deze familie- en vriendenvakanties, bieden wij ook exclusieve arrangementen aan die u kunt herkennen aan het ‘Special’-label.

 

Skitime beschikt over een uitgebreid en competent Nederlandstalig monitorenteam. Onze monitoren staan tijdens uw vakantie 24/7 voor u klaar. Zij zorgen naast reisbegeleiding en lessen ook voor een uitgebreid animatieprogramma.

Stel je eigen reis samen

Vindt u niet wat u zoekt? Stuur dan een mailtje naar info@skitime.be en wij stellen samen met u uw ideale wintervakantie samen!

Vindt u niet wat u zoekt? Neem zeker contact met ons op en wij stellen samen met u uw ideale wintervakantie samen!

 

Skitime is een product van Seasonstory bv. en heeft een verzekering tegen financieel onvermogen.

Info

Skitime is onderdeel van Flandria Reizen en werken met hun btw nummer: BE0662361431

You don't have permission to register