Skitime

Ready for a unique experience?

Image Alt

Santa Claus Village

Santa Claus Village

per person

Deze shorttrip naar Santa Claus Village zorgt ervoor dat je de wintermaanden op haar meest magische manier beleeft. Ontdek het adembenemende noorderlicht, verken Finland haar natuur met een avontuurlijke huskytocht en waag jezelf aan een pittige rit op de snowmobiles.

Inbegrepen :
  • Transfers heen en terug van de luchthaven naar uw verblijf.
  • 4 nachten Santa Claus Village
  • 4 ontbijten en 4 avondmaaltijden
  • Excursies : snowmobile voor 2, huskytocht met slee per 2 en Noorderlicht.
Niet inbegrepen :
  • Vluchten en overige excursies. Richtprijs voor vluchten is vanaf 350 euro heen en terug

Prijs per persoon (uitgez. periode 15/12 – 04/01) : 1350 euro per persoon. Supl. Single : 390 euro.

1

Dag 1: Aankomst in Rovaniemi & transfer naar Santa Claus Village

Na aankomst heb je de nodige vrije tijd om de Finse cultuur op te snuiven. In de avond laten we je ook proeven van deze cultuur met een Fins avondmaal en de daarbij horende overnachting in Santa Claus Village.
2

Dag 2: Snowmobile tocht

Vandaag trek je er per 2 op uit met de electric snowmobiles. Na het ontbijt leg je een tocht af van 15 tot 20 km per snowmobile (2 personen per snowmobile). Onderweg houden we halt aan een Finse hut om ons op te warmen aan het haardvuur, eet je typische Scandinavische worstjes, koekjes en vers bessensap. Dineren en overnachten doe je wederom in Santa Claus Village.
3

Dag 3: Op avontuur met Husky's

Op dag 3 maak je kennis met wellicht de meest energierijke honden ter wereld, namelijk de Husky’s! Je dag start met een lekker ontbijt en vervolgens een transfer naar de huskyfarm waar ze je wegwijs leren in de wereld van deze vrolijke viervoeters. Per 2 op een hondenslee maak je een flinke tocht in de natuur. Vervolgens is er een transfer terug naar je verblijfplaats, het diner en overnachting.
4

Dag 4: de moment suprême: Het noorderlicht

De moment suprême van je reis: het noorderlicht Aurora Borealis avontuur. Na het ontbijt heb je nog voldoende vrije tijd om een sneeuwschoen wandeling te maken, een rendierboerderij te bezoeken of te relaxen. Je trip naar Rovaniemi is echter niet compleet als je het noorderlicht niet gezien hebt. In de late namiddag trekken we eerst per autocar noordwaarts (50km) om dan te voet te genieten van de stilte van de natuur en het noorderlicht schouwspel te bewonderen (afhankelijk van de weersomstandigheden). We sluiten de dag af met een typische Scandinavische avond vol traditionele verhalen.
5

Dag 5: Transfer naar huis

Na het ontbijt is er nog wat vrije tijd en vervolgens de transfer naar de luchthaven van Rovaniemi voor de terugvlucht naar België.
s
You don't have permission to register