Skitime

Ready for a unique experience?

Image Alt

Rovaniemi – Wilderness lodge

Rovaniemi – Wilderness lodge

Met deze shorttrip verblijf je in het midden van de natuur. Je overnacht tijdens je vakantie in een panoramische design hut, middenin de Finse bossen. Wie weet spot je wel het noorderlicht vanuit je eigen bed! Natuurlijk doe je meer dan in je hut zitten. Op de planning staat onder andere: Een snowmobile rondrit, een huskysafari en een zoektocht naar het noorderlicht. Bekijk het tourplan voor meer info.

 

 

1

Dag 1: Aankomst in Rovaniemi

Aan de luchthaven wordt je opgehaald en vervoert naar je accommodatie. Hier geniet je voor de eerste maal van een overnachting middenin de natuur
2

Dag 2: Tijd voor actie

Na een zalige nacht genieten van de sterrenhemel is het tijd voor actie. Vandaag verken je “The Arctic Circle Forest” samen met je partner op een sneeuwmobiel. Je geniet van het prachtige winterlandschap terwijl je jezelf wegwijs maakt door de witte bossen. Nadien heb je nog ruim de tijd voor een stevige wandeling in het Finse woud.
3

Dag 3: Huskyrit & zoektocht naar het noorderlicht

Vandaag op de planning: Een Huskytocht en een zoektocht naar het noorderlicht. Overdag trek je naar het diepste punt van het bos samen met je trouwe viervoeters. Samen met je partner deel je een slee en geniet je van dit unieke avontuur. Nadien geniet je van Scandinavische koekjes en vers sap terwijl je meer te weten komt over de husky’s. Vervolgens wordt je weer terug gebracht naar Rovaniemi. In de stad heb je ongeveer twee uur de tijd om te eten en je klaar te maken voor je zoektocht naar het noorderlicht. Je bewonderd het licht spektakel vanuit een slee die wordt voortgetrokken door een sneeuwmobiel.
4

Dag 4: Transfer naar huis

Na een laatste keer genieten van de sterrenhemel krijg je een transfer terug naar de luchthaven en volgt je vlucht naar huis.
s
You don't have permission to register