Skitime

Ready for a unique experience?

Image Alt

Levi (Shortski – husky – Snowmobile – Noorderlicht)

Levi (Shortski – husky – Snowmobile – Noorderlicht)

Prijs per persoon : 1215 euro per persoon. Supl Single: 465 euro.

Deze shorttrip biedt het perfecte recept voor een geslaagde wintervakantie; Adembenemend mooie natuur, 44km aan skigebied, de daarbij horende après-ski’s, maar liefst 230km aan langlaufpistes, Een husky safari, een snowmobile tocht en een reële kans om één van de mooiste natuurfenomenen ter wereld te aanschouwen: het noorderlicht.

 

Inbegrepen:
  • 4 overnachtingen in Levi in 3* hotel op basis van kamer en scandinavisch ontbijt
  • transfers heen en terug luchthaven <-> hotel
  • Husky safari en snowmobile tocht (slee en snowmobile per 2)
Niet inbegrepen :
  • Vluchten; richtprijs vanaf 350 euro heen en terug
  • Skipas; Richtprijs is 45 euro per dag

Prijs per persoon : 1215 euro per persoon. Supl Single: 465 euro.

1

Dag 1: Aankomst in Finland

Er wordt een transfer voorzien naar je hotel dat vlakbij Levi ligt. Levi is Finlands grootste skigebied en bevindt zich in het hart van het Finse Lapland. Het skigebied ligt tussen 206- & 531 meter hoogte en beschikt over 16km blauwe pistes, 20km rode pistes en 3km zwarte pistes. Meer dan genoeg voor deze shorttrip dus. Overnachten doe je in Felli, een klein vakantiestadje gelegen in het midden van de prachtige natuur. Je spendeert de nacht in een degelijk 3-sterrenhotel.
2

Dag 2-3: Skiën & Après-skiën

Na een hartelijk ontbijt kan je de Finse bergen verkennen samen met je skilatten. Vervolgens heb je de kans om (al dan niet zonder skilatten) te Après-skiën. Is het skiën niet aan jou besteed? Dan kan je cross country langlaufen/wandelen in de bossen van Levi. Met 230km aan langlaufpistes zal je je geen moment vervelen. Met een beetje geluk zie je ’s avonds het Noorderlicht of ga op zoek naar Rudolf het rendier.
3

Dag 4: Husky sleetocht & Snowmobile avontuur

Je shortski afsluiten doe je met een husky sleetocht en een snowmobile avontuur (slee en snowmobile per 2). Voor je hiermee start geniet je van een stevig ontbijt. Na het ontbijt maak je je klaar voor een 10km husky sledetocht in de Laplandse wildernis (aangepaste kledij is hiervoor voorzien). Na je initiatie en kennismaking met deze prachtige dieren, vertrek je in de namiddag per 2 op een snowmobile tocht door de bossen, Finse vlaktes en bevroren meren.
s
You don't have permission to register